0
- 0 مورد
- مشاهده سبد خرید
No products in the cart.
توی این آموزش، طراحی آیکن منظومه شمسی رو با Illustrator با هم می بینیم و با ابزارها و تکنیک های مورد نیاز آشنا میشیم. بیاین شروع کنیم!
با ” آموزش Illustrator : طراحی آیکن منظومه شمسی ” با ما همراه باشید…
گام اول
وارد مسیر File > New میشیم و یا میانبر Ctrl+N رو فشار میدیم و یک سند جدید درست می کنیم. تنظیمات زیر رو براش در نظر می گیریم.
Number of Artboards روی ۱
Width روی ۸۰۰ پیکسل
Height روی ۶۰۰ پیکسل
Units روی Pixels
وارد تب Advanced میشیم
Color Mode روی RGB
Raster Effects روی Screen
Align New Objects to Pixel Grid رو تیک می زنیم
گام دوم
Profile رو روی Wed و Size رو روی مقدار دلخواه تنظیم می کنیم.
وارد پنل Layers میشیم و در مجموع نه لایه با اسامی زیر درست می کنیم.
لایه اول: Reference Grids
لایه دوم: Mercury
لایه سوم: Venus
لایه چهارم: Earth
لایه پنجم: Mars
لایه ششم: Jupiter
لایه هفتم: Saturn
لایه هشتم: Uranus
لایه نهم: Neptun
گام اول
وارد مسیر Edit > Preferences> Guides & grid میشمی و تنظیمات رو به شکلی که می بینین وارد می کنیم:
Gridline Every روی ۱ پیکسل
Subdivisions روی ۱
گام اول
تمام لایه ها رو به غیر از لایه Reference Grids، قفل یا Lock می کنیم. ابزار Rectangle رو برداشته و یک مربع ۱۲۸ در ۱۲۸ پیکسل با کد رنگی #f97373 رسم می کنیم. با استفاده از این مربع، اندازه تمام آیکن ها یکسان میشه.
گام دوم
یک مربع ۱۱۶ در ۱۱۶ پیکسلی رسم می کنیم. کد رنگی #f2f2f2f رو براش در نظر می گیریم. این مربع رو داخل مربع قبلی قرار میدیم و ۶ پیکسل از هر طرف فاصله میدیم.
گام سوم
Ctrl+G رو فشار میدیم و هر دو مربع رو با همدیگه گروه می کنیم. بعد هم این گروه رو هفت بار کپی می کنیم تا در مجموع، هشت تا Reference Grid داشته باشیم. اون ها رو با فاصله ۴۰ پیکسلی از همدیگه به صورتی که می بینین قرار میدیم.
این گروه ها رو توی دو تا ردیف چهارتایی در وسط صفحه قرار میدیم.
گام اول
میریم سراغ اولین Reference Grid و روی اون زوم می کنیم تا بهتر بتونیم کاری که قرار هست انجام بدیم رو ببینیم.
ابزار Rounded Rectangle رو برداشته و یک مستطیل ۲۲ در ۱۴ پیکسل با زوایای گرد درست می کنیم. Corner Radius رو روی ۷ پیکسل قرار میدیم. کد رنگی #۶۵۶۳۷۰ رو که رنگ خاسکتری – بنفش هست رو براش در نظر می گیریم. این شکل رو بالای سمت چپ قرار داده و ۶ پیکسل از چپ و ۱۱ پیکسل از بالا فاصله میدیم.
توصیه می کنم Pixel Preview Mode رو فعال کنین. برای این کار، Alt+Ctrl+Y رو فشار میدیم. این طوری کارمون راحت تر میشه.
گام دوم
یک مستطیل ۶۸ در ۱۴ پیکسل رسم می کنیم. Corner Radius رو روی ۷ پیکسل قرار میدیم. کد رنگی #۶۵۶۳۷۰ رو براش در نظر می گیریم. اون رو سمت راست مستطیل قبلی قرار میدیم و ۴ پیکسل بین اون ها فاصله میدیم.
گام سوم
برای طراحی سومین تکه، یک مستطیل ۵۸ در ۶ پیکسل رسم می کنیم و Corner Radius رو روی ۳ پیکسل قرار میدیم. کد رنگی #۶۵۶۳۷۰ رو براش در نظر می گیریم. دو تا دایره ۶ پیکسل رسم کرده و اون ها رو در دو طرف قرار میدیم. هر سه شکل رو انتخاب کرده و وارد پنل Pathfinder میشیم و روی دکه Minus Front کلیک می کنیم.
گام چهارم
شکل حاصل رو زیر شکل قبلی قرار میدیم. وارد پنل Align میشیم و روی Horizontal Center Align کلیک می کنیم.
توصیه می کنم دوره های جامع فارسی مرتبط با این موضوع آریاگستر رو مشاهده کنید:
گام پنجم
یک مستطیل ۱۱۰ در ۱۴ پیکسل رسم می کنیم. Corner Radius رو روی ۷ پیکسل قرار میدیم. بعد هم کد رنگی #۶۵۶۳۷۰رو براش در نظر می گیریم و اون رو در محلی که می بینین قرار میدیم.
گام ششم
یک مستطیل ۸۶ در ۶ پیکسل رسم می کنیم. دو تا دایره ۶ پیکسلی در دو طرف قرار میدیم. وارد پنل Pathfinder میشیم و روی Minus Front کلیک می کنیم. این شکل رو در محلی که می بینین قرار میدیم. ۱۴ پیکسل از لبه سمت راست فاصله میدیم.
گام هفتم
ابزار Rounded Rectangle رو بر می داریم. یک شکل ۱۰۸ در ۱۴ پیکسل رسم می کنیم. Corner Radius رو میزاریم روی ۷ پیکسل. کد رنگی #۶۵۶۳۷۰ رو براش در نظر می گیریم و اون رو در محلی که می بینین قرار میدیم و با سمت راست، مماس می کنیم.
گام هشتم
یک فاصله ۶ پیکسلی در نظر گرفته و یک مستطیل ۹۰ در ۱۴ پیکسل رسم می کنیم. کد رنگی #۶۵۶۳۷۰ رو براش در نظر می گیریم. Corner Radius رو میزاریم روی ۷ پیکسل. یک مستطیل دیگه هم به ابعاد ۱۸ در ۱۴ پیکسل با کد رنگی #۶۵۶۳۷۰ رسم می کنیم.
این دو شکل رو ۴ پیکسل از هم فاصله میدیم.
گام نهم
یک مستطیل ۵۲ در ۶ پیکسل رسم می کنیم. دو تا دایره ۶ پیکسلی در دو طرف قرار میدیم. وارد پنل Pathfinder میشیم و روی Minus Front کلیک می کنیم. در نهایت این شکل رو در محلی که می بینین قرار میدیم.
گام دهم
یک مستطیل ۷۶ در ۱۴ پیکسل رسم می کنیم. Corner Radius رو روی ۷ پیکسل قرار میدیم. کد رنگی #۶۵۶۳۷۰ رو براش در نظر می گیریم و اون رو در محلی که می بینین قرار میدیم.
در نهایت، تمام این شکل ها رو با هم گروه می کنیم.
گام یازدهم
ابزار Ellipse رو بر می داریم و یک دایره ۱۶ پیکسلی رسم می کنیم. کد رنگی #e2d388 رو براش در نظر می گیریم و اون رو در محلی که می بینین قرار میدیم و ۵ پیکسل از بالا فاصله میدیم.
گام دوازدهم
برای اضافه کردن هایلایت به این خورشید کوچک، اون رو کپی کرده و در جلو قرار میدیم. بعد هم وارد مسیر Object > Path > Offset Path میشیم و عدد ۲- پیکسل رو براش در نظر می گیریم. بعد هم وارد پنل Pathfinder میشیم و روی Minus Front کلیک می کنیم.
گام سیزدهم
شکل حاصل رو انتخاب می کنیم. کد رنگی #ffffff رو براش در نظر می گیریم. Blending Mode رو روی Soft Light و Opacity رو روی ۸۰ درصد قرار میدیم.
گام چهاردهم
بعد از اضافه کردن هایلایت، سایه رو هم بهش اختصاص میدیم. این بار وارد مسیر Object > Path > Offset Path میشیم و عدد ۴ پیکسل رو براش در نظر می گیریم. کد رنگی #۰۰۰۰۰۰ رو براش در نظر می گیریم و Opacity رو تا ۱۰ درصد کاهش میدیم.
وقتی تمام شد، هر سه شکل رو انتخاب کرده و اون ها رو با هم گروه می کنیم.
گام پانزدهم
مستطیلی که می بینین رو کپی کرده و اون رو در جلو Paste می کنیم.
برای درست کردن Clipping Mask از Duplicate استفاده می کنیم. هر دو شکل رو انتخاب می کنیم. کلیک راست کرده و Make Clipping Mask رو می زنیم.
از اونجایی که تمام اجزای پس زمینه رو با همدیگه گروه کردیم، برای دسترسی راحت به شکل های مختلف، از ابزار Direct Selection استفاده می کنیم.
برای آشنایی با Clipping Mask ها، می تونین ” آموزش Illustrator : روش کار Clipping Mask ” رو دنبال کنین.
” آموزش Illustrator : طراحی آیکن منظومه شمسی – قسمت دوم “
توصیه می کنم دوره های جامع فارسی مرتبط با این موضوع آریاگستر رو مشاهده کنید:
قوانین ارسال دیدگاه در سایت