آموزش Illustrator : طراحی هدیه کریسمس – قسمت دوم

دسته بندی :گرافیک دو بعدی 5794
- صفر تا صد آموزش ایلاستریتور

آموزش Illustrator : طراحی هدیه کریسمس – قسمت دوم

توی این آموزش، طراحی هدیه کریسمس رو با Illustrator با هم می بینیم. برای این کار از ابزار Mesh هم کمک می گیریم. بیاین ادامه بدیم!

با ” آموزش Illustrator : طراحی هدیه کریسمس ” با ما همراه باشید…

  • سطح سختی: مبتدی
  • مدت آموزش: 20 تا 30 دقیقه
  • نرم افزار استفاده شده: Adobe Illustrator

” آموزش Illustrator : طراحی هدیه کریسمس – قسمت اول “

گام یازدهم

بخش بعدی رو رسم می کنیم.

  1. #1a4f63
  2. #05210b

آموزش Illustrator : طراحی هدیه کریسمس – قسمت دوم

گام دوازدهم

بعد رو هم می کشیم.

  1. #1e556c
  2. #89cdc4
  3. #27678b
  4. #154549
  5. #53a1ad

آموزش Illustrator : طراحی هدیه کریسمس – قسمت دوم

گام سیزدهم

  1. #1d5268
  2. #7fc4be
  3. #28698c
  4. #112f3f

آموزش Illustrator : طراحی هدیه کریسمس – قسمت دوم

گام چهاردهم

بخش پایانی پاپیون رو رسم می کنیم.

  1. #28667a
  2. #5299a7
  3. #0d3a3f
  4. #66b9c4

آموزش Illustrator : طراحی هدیه کریسمس – قسمت دوم

گام پانزدهم

یک بیضی رسم می کنیم و Radial Gradient به صورت #0b3330 – سفید رو براش در نظر می گیریم. Transparency Modeرو هم میزاریم روی Multiply.

آموزش Illustrator : طراحی هدیه کریسمس – قسمت دوم

گام شانزدهم

تمام اجزا رو اضافه می کنیم.

گام هفدهم

بیاین بریم سراغ روبان.

  1. #286372
  2. #79c5cd
  3. #61a9b6
  4. #0f2a30

گام هجدهم

بخش بالایی روبان رو رسم می کنیم.

  1. #3c8395
  2. #153538
  3. #59a3b0

گام نوزدهم

این دو بخش رو به هم وصل می کنیم.

گام بیستم

بخش بعدی رو رسم می کنیم.

  1. #2c6779
  2. #144349
  3. #5eaaba
  4. #93d8db

گام بیست و یکم

آخرین بخش روبان رو رسم می کنیم.

  1. #5eaaba
  2. #16454c

گام بیست و دوم

الگوی جعبه رو رسم می کنیم.

دو تا دایره رسم می کنیم و کد رنگی #408696 رو برای Stroke در نظر می گیریم. نسخه های مختلفی از این شکل تهیه می کنیم.

گام بیست و سوم

یک الگوی مستطیلی هم برای دایره ها درست می کنیم.

گام بیست و چهارم

الگو رو دو بار کپی می کنیم.

وارد مسیر Effect > Distort & Transform > Free Distort میشیم و به صورت زیر در میاریم.

گام بیست و پنجم

دومین کپی رو بر می داریم و وارد مسیر Effect > Distort & Transform > Free Distort میشیم

گام بیست و ششم

این الگو و روبان رو روی جعبه هدیه اعمال می کنیم.

گام بیست و هفتم

یکی از کپی های الگو رو انتخاب می کنیم. Mode رو روی Multiply و Opacity رو روی 60 درصد قرار میدیم.

گام بیست و هشتم

یک الگوی دیگه هم درست می کنیم. این بار Mode رو روی Screen و Opacity رو روی 60 درصد قرار میدیم.

گام بیست و نهم

با دنبال کردن مسیر Edit > Edit Colors > Adjust Colors، الگو رو مجددا رنگ آمیزی می کنیم.

Red روی 45 درصد

Green روی -47 درصد

Blue روی -41 درصد

گام سی ام

جعبه ها رو به صورت زیر مرتب می کنیم.

  1. طراحی سومین جعبه هدیه

گام اول

شروع می کنیم به طراحی سومین جعبه هدیه.

  1. #778c80
  2. #b6ccbc
  3. #363e2a
  4. #353c28
  5. #5b6b5b

گام دوم

درپوش رو رسم می کنیم.

  1. #82cdbf
  2. #fef9e7
  3. #95b0a7

گام سوم

بخش کناری درپوش رو رسم می کنیم.

  1. #8ea59b
  2. #edefde
  3. #708477
  4. #a1bcb3
  5. #515f4f

گام چهارم

اجزای مختلف رو سر هم می کنیم.

گام پنجم

شروع می کنیم به کشیدن پاپیون.

  1. #90a29a
  2. #102114
  3. #c8d8c2
  4. #637568

گام ششم

دومین بخش رو رسم می کنیم.

  1. #55675f
  2. #dbead4
  3. #798e87
  4. #d4352c

گام هفتم

بخش دیگه رو با مش رسم می کنیم.

  1. #95a79f
  2. #ecfcdf
  3. #091b0f

گام هشتم

  1. #8fa299
  2. #516156
  3. #cddecd

گام نهم

  1. #a7bab3
  2. #e9fcdd
  3. #75867c
  4. #112216

گام دهم

  1. #112317
  2. #53655c

گام یازدهم

  1. #7c99884
  2. #e5ede3
  3. #224029

گام دوازدهم

هشتمین قسمت رو هم رسم می کنیم.

  1. #223b29
  2. #46614f

و بخش نهایی.

  1. #37513e
  2. #0e2312
  3. #893398

گام سیزدهم

پاپیون رو سر هم می کنیم.

گام چهاردهم

پاپیون رو میزاریم روی جعبه.

گام پانزدهم

با دنبال کردن مسیر Edit > Edit Colors > Adjust Colors رنگش رو تغییر میدیم.

Red روی -18 درصد

Green روی -7 درصد

Blue روی 15 درصد

گام شانزدهم

وارد مسیر Edit > Edit Colors > Saturate میشیم و Intensity رو میزاریم روی -35 درصد.

گام هفدهم

این جعبه ها رو هم کنار بقیه اضافه می کنیم.

  1. طراحی پس زمینه

گام اول

پس زمینه رو با مش رسم می کنیم.

  1. #6c9f99
  2. #c4d7ca
  3. #99c0b8
  4. #d7e2d2
  5. #3f7d79

گام دوم

بارش برف رو اضافه می کنیم.

  1. #eff4e4
  2. #d1e0d5

گام سوم

دو تا رو با هم ترکیب می کنیم.

گام چهارم

مجموعه جعبه ها رو روی برف قرار میدیم.

یک مستطیل رسم می کنیم و بالای تصویر قرار میدیم.

تمام اجزا رو می کنیم. کلیک راست می زنیم و Make Clipping Mask رو انتخاب می کنیم.

گام پنجم

برف رو هم طراحی می کنیم و به صحنه اضافه می کنیم. Opacity رو میزاریم روی 60 درصد.

گام ششم

کارمون تمام شد!

امیدواریم ” آموزش Illustrator : طراحی هدیه کریسمس ”  برای شما مفید بوده باشد…

توصیه می کنم دوره های جامع فارسی مرتبط با این موضوع آریاگستر رو مشاهده کنید:

– صفر تا صد آموزش ایلاستریتور

توجه : مطالب و مقالات وبسایت آریاگستر تماما توسط تیم تالیف و ترجمه سایت و با زحمت فراوان فراهم شده است . لذا تنها با ذکر منبع آریا گستر و لینک به همین صفحه انتشار این مطالب بلامانع است !

دوره های آموزشی مرتبط

مطالب مرتبط

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز یا بی ارتباط با موضوع آموزش باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.

لینک کوتاه: