1
- 1 مورد
- مشاهده سبد خرید
جمع جزء:
212,500 تومان
توی این آموزش، نحوه طراحی تونل رو با Maya یاد می گیریم و بعد هم آخرین اصلاحات رو با Photoshop انجام میدیم. این آموزش مدل سازی، بافت دهی، سایه زدن و تکنیک های رندرینگ رو شامل میشه. بیاین شروع کنیم.
با ” آموزش Maya و Photoshop : طراحی تونل” با ما همراه باشید…
این آموزش در سه مقاله منتشر شده است.
این آموزش در سه مقاله منتشر شده است:
آموزش Maya و Photoshop : طراحی تونل – قسمت اول
آموزش Maya و Photoshop : طراحی تونل – قسمت دوم
آموزش Maya و Photoshop : طراحی تونل – قسمت سوم
فایل های تمرین- Project Files
دانلود فایل های استفاده شده در این دوره – Project Files
یک استوانه درست می کنیم و اسمش رو میزاریم Tunnel. بعد هم اون رو به صورتی که در تصویر می بینین، تنظیم می کنیم. یادتون باشه هر شکلی که درست می کنین رو نام گذاری کنین تا بعدا راحت تر بتونین اون ها رو انتخاب کنین.
شکل Tunnel رو روی محور X می چرخونیم و به صورت زیر تنظیم می کنیم.
سطحی که به سمت مسیر Z قرار داره رو انتخاب و به اندازه 164، Extrude می کنیم.
یک پلان جدید درست می کنیم و اسمش رو میزاریم Street و به اندازه زیر در میاریم.
یک استوانه دیگه درست می کنیم و اون رو روی پلان Street، نزدیک دیوار تونل یا Tunnel قرار میدیم.
شکل خیابان یا Street و استوانه رو انتخاب می کنیم و بعد هم مسیر Mesh > Booleans > Difference رو دنبال می کنیم.
سطح داخلی رو انتخاب و به سمت بالا می کشیم.
یک مکعب درست می کنیم و به صورت زیر تنظیم می کنیم.
مسیر Edit Mesh > Split Polygon Tool رو دنبال می کنیم.
Snap Tolerance مربوط به ابزار Split Polygon رو روی 100 تنظیم می کنیم و سطح بالایی رو به صورت زیر از هم جدا می کنیم.
لبه جدید رو چند درجه جا به جا می کنیم و بعد هم سطح اون رو به سمت بالا اکسترود می کنیم.
شکل رو دقیقا نزدیک دیوار یعنی سمت راست خیابان قرار میدیم.
اندازه کناره های شکل رو با طول تونل هماهنگ می کنیم.
یک پلان جدید بدون هیچ تقسیم بندی درست می کنیم و به صورت زیر در میاریم.
حالا این پلان رو با شکل خیابان تراز می کنیم و اسمش رو میزاریم Street Line و مسیر Edit > Duplicate رو دنبال می کنیم.
تا زمانی که تصویر زیر به دست بیاد، به Duplicate کردن Street Lines یا خطوط خیابان ادامه میدیم.
دو تا استوانه جدید درست می کنیم و به اندازه طول خیابان در میاریم. این استوانه ها، نور ناشی از حرکت سریع ماشین ها رو شبیه سازی می کنن. بنابراین اسمشون رو میزاریم Brake Lights.
همین کار رو برای سمت راست خیابان هم تکرار می کنیم اما این بار به جای استوانه، پلان درست می کنیم. حالا مقدار 0.025 رو برای X در نظر می گیریم و به اندازه -44.50 روی محور Z می چرخونیم و بعد هم در طول خیابان، بسط میدیم.
هر دو پلان رو چند درجه بالا میاریم و بالای سطح خیابان قرار میدیم و همون طور که در تصویر زیر می بینین، در سمت راست قرار میدیم.
با تنظیمات زیر، یک نقطه نور ایجاد می کنیم.
مقدار 8.500 رو برای Translate مربوط به محور Y در نظر می گیریم.
نور رو در طول مسیر تونل، Duplicate می کنیم. بعد از اولین Duplicate، این کار رو با Shift+D تکرار می کنیم و به این ترتیب چند کپی از اون تهیه می کنیم.
حالا زمان درست کردن Render Camera رسیده. مسیر Create > Cameras > Camera رو دنبال می کنیم.
وارد Attribute Editor مربوط به Camera یا دوربین میشیم و مقادیر زیر رو جاگذاری می کنیم.
Resolution Gate رو به ترتیبی که در زیر می بینین، فعال می کنیم.
Camera رو انتخاب می کنیم. بعد میریم سرغ بخش Channel. حالا Shift+LMB رو نگه می داریم و Attribute ها رو انتخاب می کنیم. بعد هم کلیک راست می کنیم و Lock Selected رو می زنیم. به این ترتیب Attribute های اصلی رو قفل می کنیم و مانع حرکت اشتباهی دوربین میشیم.
حالا بخش اصلی مدل تکمیل شده. اگه با Mental Ray ازش خروجی بگیریم، به این شکل در میاد(البته من اون رو با فتوشاپ روشن تر کردم که شما بهتر ببینین).
ادامه آموزش Maya و Photoshop : طراحی تونل – قسمت دوم
390,000 تومان
390,000 تومان
350,000 تومان
350,000 تومان
350,000 تومان
350,000 تومان
250,000 تومان
350,000 تومان
قوانین ارسال دیدگاه در سایت