1
- 1 مورد
- مشاهده سبد خرید
جمع جزء:
250,000 تومان
توی این آموزش، طراحی متن طلایی سینمایی رو با Photoshop با هم می بینیم. Action، یکی از ابزارهای قدرتمند فتوشاپ هست و کسایی که با این نرم افزار کار می کنن، احتمالا از این ابزار هم زیاد استفاده می کنن. چون که زمان زیادی رو میشه باهاش صرفه جویی کرد. بنابراین توی این آموزش هم از Action کمک می گیریم.
با ” آموزش Photoshop : طراحی متن طلایی سینمایی ” با ما همراه باشید…
فایل های تمرین- Project Files
دانلود فایل های استفاده شده در این دوره – Project Files
قبل از اینکه ضبط کردن Action رو شروع کنیم، باید چند تا متن آماده کنیم. توی این آموزش، پس زمینه هم اضافه می کنیم.
اول از همه، تصویرمورد نظر رو باز می کنیم. ابعاد تصویر مورد نظر من، 900 در 600 پیکسل هست. این میشه پس زمینه مون.
ابزار Type رو بر می داریم. فونت Trajan Pro 3 رو انتخاب می کنیم. این فونت، توی فتوشاپ وجود داره. در غیر این صورت، می تونین دانلود کنین. Font Size رو روی حدود 170pt قرار میدیم و کلمه GLADIUS رو با حروف بزرگ وارد می کنیم. رنگ متن مهم نیست.
روی دکمه Create Warped Text کلیک می کنیم. Style رو روی Arc میزاریم و Horizontal رو تیک می زنیم. بعد هم Bend رو روی 6 رصد قرار میدیم.
قبل از اینکه ضبط رو شروع می کنیم، مطمئن میشیم که دو تا لایه توی پنل Layers داشته باشیم. لایه بالایی یعنی Gladius و لایه پایین یعنی Background.
دکمه Alt+F9 روی کیبورد رو شفار میدیم تا پنل Actions باز بشه. یا اینکه وارد منوی window > Actions میشیم تا این پنل باز بشه.
لایه GLADIUS رو انتخاب می کنیم و توی پنل Actions، روی دکمه Create New Set کلیک می کنیم. Name رو روی Cinematic Tutorial قرار میدیم. روی Create New Action کلیک می کنیم. Name رو میزاریم 3D Gold و Record رو می زنیم. حالا دکمه Begin Recording باید قرمز شده باشه.
نکته مهم: از این به بعد، تمام مراحل رو بدون هیچ کلیک اضافه یا فشار دادن دکمه های روی کیبورد، دنبال می کنیم.
توی پنل Layers، روی آیکن Visibility کنار لایه GLADIUS کلیک می کنیم تا این لایه دیده بشه.
روی لایه GLADIUS کلیک راست می کنیم. بعد هم Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی C1 قرار میدیم.
لایه C1 رو فعال می کنیم. بعد هم روی این لایه کلیک راست می کنیم و Convert to Smart Object رو می زنیم.
اولین گام، لایه متن اصلی رو مخفی و Duplicate می کنه. بعد هم Action روی نسخه Duplicate اعمال میشه. بنابراین لایه اصلی، دست نخورده باقی می مونه. با تبدیل لایه فعال به Smart Object، مطمئن میشیم که Action افکت های خودش رو به صورت غیر مخرب اضافه می کنه.
لایه ها رو به ترتیب زیر، Duplicate می کنیم.
روی لایه c1 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی b1 قرار میدیم
روی لایه b1 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی b2 قرار میدیم
روی لایه b2 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی b3 قرار میدیم
روی لایه b3 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی b4 قرار میدیم
روی لایه b4 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی b5 قرار میدیم
روی لایه b5 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی b6 قرار میدیم
لایه b2 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 99.50 درصد، قرار میدیم. 1 پیکسل به Y اضافه می کنیم. برای مثال، اگه Y روی 287.55 پیکسل باشه، عدد 288.55 پیکسل رو بهش اختصاص میدیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه b3 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 99 درصد، قرار میدیم. 2 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه b4 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 98.5 درصد، قرار میدیم. 3 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه b4 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 99 درصد، قرار میدیم. 2 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه c1 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 98 درصد، قرار میدیم. 4 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
روی لایه c1 دابل کلیک می کنیم و Layer Style زیر رو اعمال می کنیم.
یک Stroke با تنظیمات زیر اضافه می کنیم:
Size روی 5 پیکسل
Position روی Outside
روی Ok کلیک می کنیم تا تمام تغییرات اعمال بشن. بعد هم روی این لایه کلیک راست می کنیم و Convert to Smart Object رو می زنیم.
لایه ها رو به ترتیب زیر، Duplicate می کنیم:
روی لایه c1 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی c2 قرار میدیم
روی لایه c2 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی c3 قرار میدیم
روی لایه c3 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی c4 قرار میدیم
روی لایه c4 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی c5 قرار میدیم
روی لایه c5 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی c6 قرار میدیم
روی لایه c6 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی c7 قرار میدیم
روی لایه c7 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی c8 قرار میدیم
روی لایه c8 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی c9 قرار میدیم
روی لایه c9 کلیک راست می کنیم و Duplicate Layer رو از منو انتخاب می کنیم و As رو روی c10 قرار میدیم
لایه c2 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 99.5 درصد، قرار میدیم. 1 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه c3 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 99 درصد، قرار میدیم. 2 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه c4 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 98.5 درصد، قرار میدیم. 3 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه c5 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 98 درصد، قرار میدیم. 4 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه c6 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 97.5 درصد، قرار میدیم. 5 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه c7 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 97 درصد، قرار میدیم. 6 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه c8 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 96.5 درصد، قرار میدیم. 7 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه c9 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 96 درصد، قرار میدیم. 8 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه c10 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک Maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. W رو روی 95.5 درصد، قرار میدیم. 9 پیکسل به Y اضافه می کنیم. در نهایت، روی Enter کلیک می کنیم.
لایه c2 رو انتخاب می کنیم. در حالی که Shift رو نگه داشتیم، روی لایه c10 کلیک می کنیم تا تمام لایه های بین این دو لایه هم انتخاب بشن. روی یکی از این لایه ها کلیک راست می کنیم و Group From Layers رو می زنیم. Name رو میزاریم c2 رو بعد هم Ok می زنیم. بعد روی گروهی که درست کردیم، کلیک راست می کنیم و Convert to Smart Object رو از منو انتخاب می کنیم.
لایه b1 رو انتخاب می کنیم. در حالی که Shift رو نگه داشتیم، روی لایه b5 کلیک می کنیم تا تمام لایه های بین این دو لایه هم انتخاب بشن. روی یکی از این لایه ها کلیک راست می کنیم و Group From Layers رو می زنیم. Name رو میزاریم b1 رو بعد هم Ok می زنیم. بعد روی گروهی که درست کردیم، کلیک راست می کنیم و Convert to Smart Object رو از منو انتخاب می کنیم.
لایه a1 رو انتخاب می کنیم و وارد مسیر Edit > Free Transform میشیم. تیک maintain Aspect Ratio رو بر می داریم. H رو روی 99.5 درصد قرار میدیم و Enter می زنیم.
روی لایه a1 کلیک راست می کنیم. Duplicate Layer رو می زنیم و As رو روی a2 قرار میدیم.
لایه c1 رو انتخاب می کنیم. وارد مسیر Layer > Arrange > Bring Forward میشیم و این لایه رو بین لایه های b1 و c2 قرار میدیم.
” آموزش Photoshop : طراحی متن طلایی سینمایی – قسمت دوم “
390,000 تومان
390,000 تومان
350,000 تومان
350,000 تومان
350,000 تومان
350,000 تومان
250,000 تومان
350,000 تومان
قوانین ارسال دیدگاه در سایت